fr
Veranneman

Uw gehoor, onze zorg!

Bij Veranneman nemen wij de tijd om met u te overleggen, verschillende testen af te nemen en uiteindelijk het perfecte hoortoestel te kiezen. Wij kunnen u helpen met onze ruime ervaring en expertise.

Onze producten

Naast hoorapparaten en medische apparatuur voor NKO-artsen en ziekenhuizen, zijn hoorhulpmiddelen ook een belangrijk onderdeel binnen de firma.

Alle producten

Uw welzijn is onze voornaamste bezorgdheid!

Gaston VERANNEMAN
Ervaring & expertise

Sinds haar oprichting begin jaren 50, stelt het familiebedrijf alles in werking om op een uiterst professionele wijze het beste hoortoestel voor u uit te zoeken. Dit om u een optimaal comfort te bieden.

Slechthorendheid heeft een niet te onderschatten invloed op het familiaal, sociaal en professioneel leven, vooral omdat de slechthorende zich het gehoorverlies vaak te laat realiseert.

Minder goed horen is een delicaat probleem, maar men hoeft er zich niet voor te schamen. Het is zelfs een vaak voorkomend fenomeen naarmate men ouder wordt.

Bij Veranneman nemen wij de tijd om met u te overleggen, verschillende testen af te nemen en uiteindelijk het perfecte hoortoestel te kiezen. Wij kunnen u helpen met onze ruime ervaring en expertise.

U mag het hoortoestel ten minste 2 weken uitproberen, zodat u de doeltreffendheid ervan kan ervaren. Bij Veranneman is er geen commerciële druk in verband met het zakencijfer en onmiddellijke rentabiliteit. Onze firma heeft geen aandeelhouders en is niet beursgenoteerd. Een tevreden klant is onze eerste prioriteit.

De firma Veranneman verdeelt 2 verschillende merken: Widex en Signia.

Om u een optimale dienstverlening te kunnen bieden, beschikken wij over een eigen technische dienst. Dit laat ons toe alle herstellingen in ons atelier uit te voeren. Nog een bijkomend bewijs van kwaliteit en efficiëntie.

“Uw welzijn is onze voornaamste bezorgdheid”

Partners

Wij kiezen voor kwalitatieve producten om zo een optimale service te garanderen. Hiervoor werken wij samen met erkende partners die garant staan voor een uitstekende dienstverlening.