fr
Over ons

Sinds haar oprichting begin jaren 50, stelt het familiebedrijf alles in het werk om op een uiterst professionele wijze het beste hoortoestel voor u uit te zoeken. Dit om u een optimaal comfort te bieden.

De heer Gaston Veranneman heeft de firma opgericht in 1951, momenteel wordt de maatschappij beheerd door zijn zoon Jean-Claude Veranneman, samen met zijn echtgenote Marie-Pierre Rezoagli en hun twee dochters, Catherine Veranneman in samenwerking met echtgenoot Pol Coulonval, en Nathalie Veranneman.

De hoofdzetel is gevestigd in de Ravenstein Galerij te Brussel, maar Veranneman is wel verspreid over heel België.

Als je niet kan zien, ben je gescheiden van de dingen; als je niet kan horen, ben je gescheiden van de mensen.

Immanuel Kant

Slechthorendheid heeft een niet te onderschatten invloed op het familiaal, sociaal en professioneel leven, vooral omdat de slechthorende zich het gehoorverlies vaak te laat realiseert.

Minder goed horen is een delicaat probleem, maar men hoeft er zich niet voor te schamen. Het is zelfs een vaak voorkomend fenomeen naargelang men ouder wordt.

Bij Veranneman nemen wij de tijd om met u te overleggen, verschillende testen af te nemen en uiteindelijk het perfecte hoortoestel te kiezen. Wij kunnen u helpen met onze ruime ervaring en expertise.

U mag het hoortoestel ten minste 2 weken uitproberen, zodat u de doeltreffendheid ervan kan ervaren. Bij Veranneman is er geen commerciële druk in verband met het zakencijfer en onmiddellijke rentabiliteit. Onze firma heeft geen aandeelhouders en is niet beursgenoteerd. Een tevreden klant is onze eerste prioriteit.

De firma Veranneman verdeelt twee verschillende merken: Widex en Signia.

Om u een optimale dienstverlening te kunnen bieden, beschikken wij over een eigen technische dienst. Dit laat ons toe alle herstellingen in ons atelier uit te voeren. Nog een bijkomend bewijs van kwaliteit en efficiëntie.