Unique

Unique

Unique

De WIDEX UNIQUE hoortoestellen verleggen de grenzen van wat u met een hoortoestel kunt horen.

De manier waarop de WIDEX UNIQUE geluid opvangt, zuivert en verwerkt, is met geen enkel ander hoortoestel te vergelijken. 

Maar waarom is de UNIQUE nu zoveel beter dan andere, vergelijkbare hoortoestellen?

  • Een breed geluidsbeeld, de UNIQUE hoortoestellen vangen alle geluiden op die u nodig heeft, van hoog tot laag en van hard tot heel zacht. Geen enkel ander hoortoestel kan u zo'n breed spectrum aan comfortabele en hoorbare geluiden bieden. Alleen de UNIQUE kan ongewenste zachte geluiden (zoals het zoemen van een koelkast) beperken en bruikbare zachte geluiden (zoals zacht gepraat) wél meenemen.
  • Het beste systeem tegen windruis, waarmee u zelfs in een winderige omgeving het stemgeluid nog goed kunt horen.
  • Een superieur geluid in elke omgeving, de UNIQUE hoortoestellen weten zich op een slimme en snelle manier automatisch aan te passen aan iedere luistersituatie, hoe complex die ook is. Dus ook met achtergrondlawaai hoort u een stuk gemakkelijker.

De UNIQUE-ervaring is méér dan het hoortoestel alleen. Met de nieuwe COM-DEX kunt u het geluid vanaf elke mobiele telefoon handsfree naar uw hoortoestel streamen.

Uw hoortoestel kan ook op afstand worden bediend met de COM-DEX-app, waarmee u heel eenvoudig en handig het volume, de geluidsrichting en de programma-instellingen kunt aanpassen.

De UNIQUE is ook compatibel met alle DEX-apparaten. 

Gerelateerde onderwerpen
Terug naar overzicht