Primax

Primax

Primax

primax: herdefiniëren van het gemak van luisteren.

Geluid moet zo natuurlijk mogelijk klinken voor mensen met een gehoorverlies. Primax combineert bestaande technologieën (binax & micon) met nieuwe innovaties om zo het spraakverstaan te verbeteren in elke situatie en op elk moment. Met primax luistert u moeiteloos, dit is klinisch bewezen*.

Door het spraakverstaan te verbeteren verminderen we de luisterinspanning. Dat gebeurt a.d.h.v. de SpeechMaster van primax. Deze gaat de dominante stem selecteren en volgen, hierdoor valt het achtergrondgeluid weg en worden andere stemmen weggefilterd. SpeechMaster focust op de stem die u wilt horen. En dat met een hoge geluidskwaliteit. Om zo de hele dag zonder moeite te horen.

primax: voor uitdagende luistersituaties.

SpeechMaster zorgt op een unieke wijze voor een beter spraakverstaan in het dagelijks leven. Maar er zijn uiteraard situaties waarin alleen SpeechMaster niet voldoet. Het genieten met volle teugen van muziek, of het luisteren in een omgeving met veel galm of het voeren van een telefoongesprek. Met primax heeft u een scala aan luisterprogramma’s die ervoor zorgen dat horen een genot is en blijft.

EasyTek is de oplossing om moeiteloos een telefoongesprek te voeren. De Easytek is een handsfree oplossing voor smartphones met Bluetooth, deze stuurt telefoongesprekken naar beide hoortoestellen. De toestellen kunnen via de app draadloos bediend worden.

Twinphone is de oplossing voor een telefoon zonder Bluetooth of wanneer de easyTek niet beschikbaar is. TwinPhone wordt automatisch geactiveerd door een magnetisch signaal zodat de hoortoesteldrager de beller kan horen in beide oren.

Draadloze CROS/BiCROS: Er zijn meerdere kanten aan het verhaal.

De draadloze CROS/BiCROS maakt gebruik van e2e wireless 3.0 en is dan ook ideaal voor een slechthorende met een eenzijdig gehoorverlies. Het zorgt voor een beter spraakverstaan, lokalisatie en minder ruis.

* Onderzoek uitgevoerd aan de universiteit van Northern Colorado in 2015 onderzocht de effectiviteit van de nieuwe functies van primax door EEG data te verzamelen en te analyseren terwijl de deelnemers spraaktesten ondergingen. Zowel de functies SpeechMaster en EchoShield van primax zorgden voor een significante reductie in luisterinspanning op objectieve hersen- en gedragsmetingen wanneer deze functies actief waren.

Terug naar overzicht