Motion Charge en GO Nx

Motion Charge en GO Nx

Motion Charge en GO Nx

De Motion Charge&Go doet zijn naam alle eer aan en kan volledig worden opgeladen terwijl u slaapt, zodat ze langer meegaan en altijd klaar staan om te presteren wanneer u er klaar voor bent. Een sterke behuizing maakt het een extreem duurzaam toestel dat klaar is voor alles wat op uw pad komt. Gewoon Charge&Go!


Bij de Motion Charge&Go van Signia krijgt u een inductieve oplader: de hoortoestellen worden automatisch opgeladen wanneer u ze in de lader plaatst en gaan automatisch aan wanneer u ze uit de lader neemt.


De Motion Charge&Go is een standaard achter-het-oor toestel, heeft een robuuste behuizing en zit comfortabel en discreet achter het oor. Dankzij de ergonomische vorm heeft u een extra comfortabele draagervaring.


De Motion Charge&Go pakt verschillen soorten gehoorverlies aan, van licht tot ernstig, en geeft u het natuurlijke geluid van het leven terug.


Dankzij de zeer krachtige oplaadbare lithium-ion batterij biedt de Motion Charge&Go van Signia een langdurige, superieure gehoorervaring, zelfs wanneer u audio streamt.

Terug naar overzicht